Поръчка и доставка

Поръчка и доставка

Можете да направите Вашата поръчка чрез нашия сайт или по телефона.

Доставка

Доставките се извършват с куриерска фирма на адреса, посочен в поръчката. След подаване на заявката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката. Срокът за получаване на Вашата поръчка е до 2 работни дни, като за София може да се извърши до няколко часа.

Начин на плащане:

1. Заплащане при доставка (Наложен платеж) - Заплащате на куриера за направената поръчка при получаване на стоката. Вие имате право да отворите стоката пред куриера, след като сте заплатили дължимата сума за наложеният платеж .

Всички цени са с ДДС в български лева.

Издаваме фактури по ЗЗДДС (данъчни фактури) за направените поръчки, при желание на клиента. Ако желаете фактура, моля попълнете данните в необходимите полета или ги напишете в полето за коментар към поръчката.

Възможност за отказване на поръчка: до 12 часа след нейната направа или преди реалното и получаване. Ако желаете да се откажете от направената поръчка, ще Ви бъде възстановена цялата сума без таксата за доставка.

Връщане на стоката: имате право да върнете поръчаната от Вас стока в рамките на 7 календарни дни от датата на получаването, като разходите по доставката са за сметка на Клиента. Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителя, ще Ви бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума без таксата за доставка. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и окомплектоване на закупеното изделие.

Промоция

Възползвайте се сега от нашата промоция! За повече информация натиснете тук.